fredag 17. februar 2017

Langhelg, skolearbeid og turplaner

Det er mye å gjøre på ISM!

Marthe og jeg skal lage "assessment criterias" "assessment tasks" for hver klasse. Klassene mine skal vurderes ved endt "unit" i form av prøver som snikes inn i undervisningen i form av "morsomme oppgaver". IB-systemet tillater at man har en viss frihet i tilpassing av vurderingskriterier og oppgaver og det råder en viss fovirring i mitt hode ang. skillelinjen mellom prøve og oppgave, underveisvurdering og sluttvurdering etc. etc. ++. Men men, dette kommer til å gå sabla greit, som man sier på godt sørlandsk. 


Mål for timen formidlet på ekte Svelvik-engelsk.


Nok et spennende bilde som viser noe av det jeg holder på med i musikkundervisningen.



 Vi har langhelg denne helgen pga møtevirksomhet lørdag for to uker siden. Fri fredag og mandag! Det er digger'n, men vi må jo begge jobbe en del i helga også, og det er jo vitterlig ikke så digg. I dag ruslet jeg og Marthe en tur til en lokal handlegate. Gøy å se dagliglivet her nede. Det er tørt for tiden og støvet virvles opp av folk, biler, sykler av ymse slag og vind.


"Men disse grønnsakene var jo mye finere enn de jeg akkurat kjøpte..."

I morgen går ferden til Materuni Waterfall, forutsatt at jeg får tak i jogge-/tursko innen den tid. Fossen ligger på ca. 2500 m. høyde og har et vannfall på ca 70 m. Håper jeg finner sko, for den turen vil jeg gjerne få med meg! På mandag er planen å dra til Kikuletwa Hotsprings (Maji Moto) som visstnok skal være en flott opplevelse. Fortsettelse følger.

Nils Martin

"Ja hei, ja. Hei hei!"









Et jorde, mount Kilimanjaro og meg.

2 kommentarer: