søndag 12. februar 2017

Vikingkonger, Sovietunionen og tidlige morgener

Mens jeg nyter fredagskvelden med å fordype meg i slaget ved Hastings og den kalde krigen, sitter  slasken Nils Martin å ser på Anno. Med null sympati for mitt harde liv! Rettferdig? 
Her er vi på skolen og Nils Martin har kanskje fått svar på en søknad! (Men han fikk ikke svar likevel..)

Er det bare meg,
 eller begynner

I tillegg til å undervise en klasse i Global Politics (som er mitt felt), underviser jeg to klasser i historie (som jeg ikke har kompetanse i). Derfor går all min ledige tid til å lese meg opp på Den Kalde Krigen og Middelalderen (lærte forsåvidt at en norsk vikingkonge lå an til å få den britiske kronen i 1066, så det var jo kult. Men han tapte... det er jo ikke like kult...). Og selv om det selvfølgelig er spennende å lære noe nytt, og at "man må jo regne med at det skjer når du jobber som lærer", hadde det jo vært greit å kunne det man underviser i. "Frihelg" betyr derfor for meg: "Endelig-kan-jeg-komme-litt-ajour-med-alt-arbeidet-jeg-burde-vært-ferdig-med". Hilsen Marthe Den Bitre.

05 O'clock-yoga! Ettersom det er så mye å gjøre, legger jeg meg som regel 21.30. Så våkner jeg av meg selv kl. 05. Så hvorfor ikke starte dagen med yoga og Tai Chi? (Og godt er det, for jeg får ofte mail fra en av mine veiledere mellom 03-06, om ting han gjerne ønsker at jeg har klart til skolestart kl. 07.35...! Jeg får nok i gjennomsnitt mail fra ham 8 ganger i døgnet om ting han vil at jeg sjekker ut. Og for all del, det er mye spennende, men sover han aldri?)

Og tidlige morgener betyr at det faktisk er KALDT! Så jeg tar på meg genser og skjerf, og nyter kulden!


-Marthe


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar